Herhaalrecepten

 Medicijnen herhalen

Voor het snel en eenvoudig nabestellen van uw herhaalmedicatie kunt u gebruik maken van de receptenlijn. De receptenlijn is 24 uur per dag bereikbaar. U belt met 0597-612688 of 612393.

Spreek duidelijk uw naam, geboortedatum, de naam van het medicijn en de dosering in. 

Ook kunt u de etiketjes (geen doosjes) in de daarvoor box aan de buitenmuur van de praktijk. 

Uw medicijnen liggen 2 werkdagen later na 11.00 uur voor u klaar bij de apotheek.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Service Apotheek Oude Pekela

Voor het herhalen van uw anticonceptie, diabetes- en incontinentiemateriaal, kunt u een formulier invullen op http://pekelderapotheek.leef.nl/service-apotheek/apothekers/pekelder/herhaalservice/herhaalrecept-formulier-pekelder

Uw bestelling staat dan na 2 werkdagen voor  u klaar (na 11.00 uur).

Voor het herhalen van uw overige medicijnen dient er via de huisarts een herhaalrecept aangevraagd te worden, u kunt dan dus geen gebruik maken van onderstaand formulier.

Diabetes hulpmiddelen

Wij bieden u de mogelijkheid via internet uw diabetes hulpmiddelen te  bestellen. Voorwaarde is dat u insuline gebruikt of een machtiging heeft  van uw verzekering. Al deze gegevens zijn nodig, zodat wij het voor u  klaar kunnen zetten of bezorgen. Slikt u tabletten en wilt u uw  bloedglucose meten dan kan dat ook. Voor eventuele vergoeding van  hulpmiddelen, kunt u contact opnemen met de apotheek. Voor het herhalen van uw insulines kunt u onderstaand formulier  invullen, er dient echter eenmaal per jaar een origineel recept van de  arts in de apotheek ingeleverd te worden.

 

In geval van vragen kunt u contact opnemen met Pekelder Apotheek, tel: 0579 61 41 01.